Autós marketing – Budapest Autó

Beindul a magyar autógyártás

Megalakult a Budapest Autó Zrt

Magyarország. Megalakult, és 2020-ra a gyártással is beindul Közép-Európa legnagyobb autógyára Budapest Autó (Budapest Cars) néven, teljesen hazai pénzügyi és technológiai háttérrel és marketingtámogatással, amelynek attribútuma az optimalizált digitális megjelenés a magyar weben. A gépkocsikat nagyrészt az online kereskedésben kívánják forgalmazni.

budapest-auto-marketing

Az autóipar az egyik leghaladóbb, marketing terén legdinamikusabb fejlődő iparágak egyike a világon – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet a szupervállalkozás megalapítása alkalmából tartottak a magyar fővárosban.  – Évtizedeken keresztül számos egymástól eltér mintát követett a személyautó marketing területén a teljes iparág. A Budapest Autó Cars megalapítói most úgy döntöttek, hogy kiaknázzák ennek a sokszínűségnek a lehetőségeit és szintézist teremtve egy új logikával olyan stratégiát fognak követni, amelyek a magyar autóvásárlók legszélesebb igényeit is kielégítik.

Az új gépkocsigyártási stratégia több területre egyszerre fókuszál: online marketingeszközök, jelenlét a weben és a közösségi szájtokon, tartalommarketing és speciális autós szolgáltatások.

Az online marketing stratégia tekintetében óriási előrelépést jelent az, hogy a Budapest Autó a jövőben három multinacionális céget kíván kiszorítani előbb Magyarországról, majd a Kárpát-medencéből, végül Közép-Európából, és a terv része, hogy a magyar gépkocsigyártás termékei keresettek legyenek egész Európában, továbbá Ázsiában és az Egyesült Államokban is, ahol ez természetesen nem lesz könnyű – de minden marketing szakember bizakodó. De a magyar vállalkozók nem ijednem meg Henri Ford szellemétől. Az értékesítési  stratégia középpontjába kerül az online kereskedelem és és autós marketing, valamint jelentősen fejlődni fognak a márkakereskedések és a speciális szakági és kiegészítő biztosított szolgáltatások (pl. életmentés tűzoltóautókkal és tűzoltás mentőautókkal). Mindennek elérése érdekében a Budapest Autó százmilliárdos nagyságrendű állami Euro-hitelt vesz fel a Magyar Nemzeti Banktól a marketing költségvetés megteremtésére.

A Budapest Autó nem vet el eleve minden korábbi marketing koncepciót, de újraértelmezik az autómarketinget. A Budapest Autó Cars Zrt ezen a téren fontosnak tartja a márkamodellek megteremtésével kapcsolatos innovációk bemutatását a nagyközönség és a sajtó számára a brend és márkaidentitáshoz illeszkedő módon.

Az autómarketing és a Budapest Autó

A kommunikációban a Budapest Autó reklámköltései messzemenően meg fogják haladni a nagy versenytársak költésének mértékét. Ez azt jeleni, hogy a Budapest Autó marketingüzenetének anyagilag, financiális szinten is ki kell emelkednie az iparág szereplői közül.

Minden autómárka érintett a szponzoráció autentikus és releváns tartalmi formájában, ezért a Budapest Autó nem kérdőjelezi meg az optimális szakértői megközelítést, növelni fogja elkötelezettségét és befektetéseit a nemzeti iparban.

Online autós marketing a weben

A vásárlók nagy része manapság már online vásárol. A vásárlók már nem márkakereskedésről márkakereskedésre, hanem honlapról weblapra járnak. Ennek eredményeként a Budapest Autó a digitális jelenlétre törekedve elkezdi termékeit online értékesíteni az egész világon, célja, hogy az iparágban élenjáró honlapot optimalizáltasson a legjobb keresőmarketing szakértőkkel, minek köszönhetően a Budapest Autó weboldala keresőbarát információforrás lesz. A SEO-szakértők szerint minden újonnan megnyitott weboldal globális irányt, kinézetet és érzést közvetít. Mind külsejében, mind hasonló módon rendezik a relevanciát, ügyelve a legapróbb részletek  fogyasztói előnyeire. Az internetes portálok minden látogatója egyedi programban vesz részt, amely minden Budapest Autó tulajdonos számára személyes keresőmarketing szakembert biztosít. Új autójának megérkezésekor a tulajdonost bemutatják személyes SEO-szakértőjének, aki olyan átfogó Google-marketinges képzést igényel, amelynek kidolgozása már folyamatban van a budapesti Arvisura-központban. 2023-ra a világon minden Budapest Autó márkakereskedésben soron kívüli akciós bevezetésre kerül az ingyenes Budapest Autó online marketing szolgáltatás optimális webrendszere az autós marketing relevanciájának maximalizálása mellett.


Keresőmarketing szakemberek a magyar autóért

Több weblap-organikus Google-SEO-szakember optimalizálja az első magyar autógyár honlapját. Digitális megjelenés, budapesti autók, fővárosi autós szolgáltatás, marketing vállalkozás, online tartalom marketing, autós kereső marketing, seo szakértő

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.