Google első oldalra kerülés

google első oldal - első helyre kerülés

a Google lassan reagál az optimalizálásra

Ami a címben szerepel, az minden honlaptulajdonos álma. Merthogy aki az organikus találatok listájáról vár látogatókat, az nem igazán elégedhet meg kevesebbel. Szép-szép egy kurrens kulcsszóval benne lenni a top20-ban, top30-ban – olykor ez is nagyon nehéz – de pontosan tudható, hogy igazi forgalomnövekedést csak akkor tapasztalni, ha weboldalunk az első találati táblán (SERP) szerepel, annak is lehetőleg a felső harmadában.

No de miként lehet ezt elérni?? Ha azzal próbálkoznál, hogy az AUTÓ vagy ABLAK kulcsszóval törj az élre, lebeszélnélek. Ez nagyjából reménytelen. Olyan kulcsszavakra érdemes gyúrni, amelyekre nem adódik grandiózus konkurencia. Érdemes tehát szűkíteni a kort. Hozzátenni egy helységnevet, egy jelzőt, egy tevékenységet. Így persze kevesebb a rákeresés, de egyrészt valószínűbb, hogy éppen azt keresik, amit te kínálsz, másrészt van esélyed a csúcspozíció megszerzésére.

De a neheze innen következik: a honlapot optimalizálni kell és fel kell építeni a linkprofilját is – használnod kell a közösségi oldalakat, élned kell a PR-cikkek elhelyezésével és már keresőmarketing fogásokkal. Minderről péládul innen indulva tudhatsz meg többet:

Milyen keresőmarketing módszereket alkalmazzunk? Hogyan kerüljön a honlap a Google első oldalára – helyére? Megfontolt kulcsszó választás. A weboldal optimalizálás és a keresőmarketing fogásai – ingyenes SEO tanácsok kezdőknek. A cél a Google top10honlap optimalizálás, online marketing, seo keresőoptimalizálás, google helyezés javítása, sem = keresőmarketing, organikus weboldal optimalizálás, google első oldal, organikus keresőtalálat, forgalom

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.